The Fire Station

Waterloo

Having been a bistro style venue for several years the client requested an innovative interior design scheme that served avaried and demanding customer base from breakfast until late. Emphasis was placed on appealing to a more informal crowd, creating unique settings within a owing concept and rediscovering the heritage of the building.

[ + read more ]
Client
Fullers
Location
Waterloo
Category
Restaurant and Bars

The interior celebrates the authentic Industrial aesthetic of glazed bricks, riveted steels & folding timber doors, with new playful adornments, such as reclaimed fire reels, fireman’s lockers and re hose chandeliers alluding to the building former life.

‘Working closely with Revere, we produced a well-considered, operationally slick design with a punchy new aesthetic that’s enlivened an old building whilst respecting its heritage.’ - Karim Mezeli (Head of Design - Concorde BGW)

[ - close ]
Loading...